Athlete Connect

 In Novice

Athelete Connect je inovativni projekt, ki cilja na izboljšanje športnega sistema v Evropi z digitalnimi orodji za dvojne kariere. 🧠 Ustvarja digitalno orodje, ki vključuje socialna omrežja, video in avdio podcaste ter prilagojene digitalne profile, da bi olajšal komunikacijo med športniki in ponudniki storitev. 🤝

Projekt ACON gradi mednarodno mrežo v petih državah EU s partnerstvom petih organizacij, ki odgovarjajo na specifične potrebe športnikov in trga dela.

💡 Med dejavnostmi so identifikacija dobrih praks, spletno ocenjevanje, digitalni portfelji, organizacija kariernih sejmov in širjenje znanja o dvojnih karierah. Cilj ACON-a je povezati najmanj 660 športnikov s kariernimi storitvami in izboljšati njihovo zaposljivost, hkrati pa zmanjšati socialno izključenost.

🤝 Projektni partnerji: Bolgarski olimpijski komite, ASD Margherita Sport e Vita, Fondation du Sport Français, Akademicki Związek Sportowy in Zveza mariborskih športnih društev Branik.

Projekt ACON bo okrepil vidnost in dostopnost storitev za dvojne kariere, ter omogočil nastanek novih priložnosti v državah EU. 😊

img 9655